​Grønt byggeri med omtanke

Vidste du at byggebranchen står for ca 30% af Danmarks samlede Co2 udslip?

​Hos Dannebrog Gruppen går vi op i ​bæredygtigt byggeri, og derfor bestræber vi os på at bruge så mange materialer som er certificeret med FSC, som muligt. 

Hvad er FSC? 

FSC står for Forest Stewardship Council og er en global mærkningsordning til træ. Med den ved du at du ikke bidrager til ulovlig træfældning, underbetalte arbejdere, dårlige materialer, destruering af dyreliv og yderligere ødelæggelse af klimaet. 

I stedet er du sikret at der bliver plantet mindst 1 træ pr. fældet træ, gode og ordnede forhold for arbejderne, minimalt Co2 udslip, kvalitetsmaterialer og bevaring af plante og dyreliv.

Du kan læse meget mere om FSC her: https://dk.fsc.org/dk-dk

Vi går gerne forrest når det gælder om at reducere Co2 udslippet og forbedre bæredygtigheden i byggeriet, og derfor får alle ansatte i Dannebrog Gruppen grundige instruktioner og viden om fordelene ved at tænke bæredygtigt og langsigtet. Dette indebærer bl.a. at alt affald sorteres og afleveres de retmæssige steder, at alle materialer måles grundigt op for at mindske spild, overskudsvarer og samtidigt holde omkostningerne nede. At alle har og tager ansvar for at arbejdspladsen holdes ren og ryddet. 

Affaldshåndtering er som udgangspunkt altid med i vores tilbud, på den måde sikrer vi at alt affald bliver sorteret korrekt. Derudover holder vi os altid opdateret på de nyeste byggeløsninger, krav og regler så dit byggeri bliver bedst muligt fremtidssikret.

​Kontakt os

Beskriv din opgave eller spørgsmål i nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Vedhæft evt. billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dannebrog Gruppen

Blæsenborg 6

5000 Odense C

​Kontakt

CVR: 38662481

Telefon: 28 25 98 75

E-mail: info@dannebroggruppen.dk

​Medlem af

En del af ​

db_rgb