Din garanti for et godt håndværk

​Garantiordning

​Skulle du mod al forventning blive utilfreds med det arbejde du har fået udført, skal du ikke blive nervøs, Dannebrog Gruppen Tømrer & Snedker er nemlig medlem af Dansk Byggeri´s garantiordning. Dette er din garanti for gode bæredygtige produkter, ordnede forhold og veludført arbejde ift. bygningsreglementet. Der er bl.a. krav til indretning, konstruktioner, brandforhold, indeklima, energiforbrug og installationer. 

Arbejdet er dækket af Byg Garanti for helt op til 150.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse, og garantiordningen er helt gratis for dig som kunde hos Dannebrog Gruppen.

​​

Tjekliste og håndbog

byggaranti.dk kan du læse eller downloade ”Byggeriets Servicekoncept”, som er en håndbog udarbejdet i samarbejde med Forbrugerrådet. Håndbogen hjælper dig til at opnå den bedste byggeproces og det bedste resultat, uden fejl og mangler.

Tryghed

Selvom kravene i bygningsreglementet ændres løbende, betyder det nødvendigvis ikke at du bor ulovligt fordi dit hus ikke lever op til de nuværende krav. Det er sådan, at med mindre du ombygger eller foretager en gennemgribende renovering, skal huset overholde det bygningsreglement, som var gældende på opførelsestidspunktet. Men hvis du foretager tilbygning, ombygning, ændring af brug, eller andre væsentlige ændringer på dit hus, er det kravene fra det gældende bygningsreglement, der skal overholdes, og som en ansøgning om byggetilladelse behandles ud fra. 

Alt dette er vi eksperter i her ved Dannebrog Gruppen, da vi altid holder os opdateret på de nyeste byggemetoder, love og reglementer. Derudover foretager vi kvalitetssikring og sørger for at dokumentere opbygningen og kvaliteten af vores arbejde, også det skjulte. På den måde kan du altid føle dig tryg, og du kan selv følge med undervejs i byggeprocessen. 

​Hvis du vælger Dannebrog Gruppen Tømrer & Snedker kan du være sikker på at få et veludført arbejde af et kvalitetsbevidst og velrenommeret firma.

Byg Garanti dækker

  • Arbejde udført for private kunder på deres private bolig.
  • Synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år.
  • Op til 150.000 kr. inkl. moms.
  • Forbrugeren, der har bestilt arbejdet.

Læs meget mere om dine gratis fordele på www.byggaranti.dk

​Kontakt os

Beskriv din opgave eller spørgsmål i nedenstående formular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Vedhæft evt. billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Dannebrog Gruppen

Blæsenborg 6

5000 Odense C

​Kontakt

CVR: 38662481

Telefon: 28 25 98 75

E-mail: info@dannebroggruppen.dk

​Medlem af

En del af ​

db_rgb